fiji.realigro.se är den första världstäckande sökmotorn för fastigheter där du kan slå upp annonser för bostäder till salu i Fiji

Fastigheter till salu i Fiji

Fiji är en nation i södra Stilla havet, en skärgård med mer än 300 öar. Det är känt för sina klippiga landskap, stränder med palmer och korallrev med klara laguner. De större öarna, Viti Levu och Vanua Levu, är också de mest befolkade. I Viti Levu ligger Suva, huvudstaden, en hamnstad med kolonial arkitektur i brittisk stil.

Republiken Fiji har över 300 tropiska öar och är ett paradis för utlänningar som vill köpa en fastighet till salu i Fiji och vara ägare till en bit fastigheter i ett utvecklande och centralt södra Stilla havet.

Fiji har tre typer av markbesittning. Marken i Fiji ägs antingen, Native eller Corona (stat).

Grande Suva-området i huvudstaden är i allmänhet den mest trafikerade bostadsdelen av Fiji, även om provinsen Ba, som täcker staden Nadi och Lautoka, har den högsta befolkningen.

Folkräkningen för Fiji-befolkningen och bostäderna genomförs vart tionde år, med den senaste folkräkningen som märker en befolkning som fortfarande måste nå 900 000 och en stadsbefolkning med en tillväxt på 5% från 2007-2017.

Nadi Town är den globala hamnen i Fiji, hem till dess viktigaste internationella flygplats och inrikesflyg till staden Suva och andra delar av Fiji.

Freehold är den enda typen av mark som kan köpas direkt av utlänningar. Det finns inga tidsgränser för Freehold-ägande och därför anses det ofta vara den säkraste titeln.

I likhet med Australien och Nya Zeeland använder Fiji Torrens titelsystem, uppkallade efter australierna, Sir Richard Torrens. Fiji har antagit detta system och tillämpar regleringen av markägande och förhållanden genom lagen om marköverföring.

 

Om du är intresserad av att köpa en fastighet till salu i Fiji, är en viktig anmärkning i Torrens-systemet att värdepappren är ofelbara, så att de inte kan göras ogiltiga eller ogiltiga av tidigare händelser, såvida inte värdepappren har uppnåtts oärligt, och där har varit domstolsbeslut i Fijis domstolar som har bekräftat denna princip.

 

Om du investerar i fastigheter till salu i Fiji via en fastighetsmäklare, se till att de är registrerade hos Fiji Real Estate Agent Licensing Board, som är det enda Fijis konstitutionella organ som godkänner fastighetsmäklare och säljare att genomföra fastighetstransaktioner av fastigheter till salu i Fiji.

 

Cirka 8% av Fijis landmassa är exklusiv egendom. Jämfört med de viktigaste städerna och städerna i Fiji, förekommer egendomstitlar på platser som Rakiraki och Pacific Harbour, liksom i staden Savusavu och öarna Taveuni och Koro i norra divisionen Fiji.

 

Emellertid kan utlänningar äga privata fastigheter inom kommunala gränser om sådan fastighet är en höjdtitel eller ett bostadshus inom integrerad turismutveckling, såsom ön Denarau, ön Naisoso i Nadi.

 

Över 90% av Fijis landmassa ägs vanligtvis av inhemska fijianer, kända som Taukei. Landsbygden ägs av kommunen.

 

Det är viktigt att påminna om att om du vill hyra ditt hemland måste du göra det genom TLTB och inte samarbeta separat med en enskild person, eftersom hemlandet Fiji är gemensamt för alla levande medlemmar av markägare (mataqali) ) och klan (yavusa).

 

Det kan noteras att vissa fastigheter till salu i Fiji ligger på inhemsk mark, och därför kommer dessa äganderätt att ha subjektiva år kvar, beroende på typ av hyresavtal.

  •  
    Flytta till Fiji. Expatriate och bo i Fiji.

        Ligger i hjärtat av Stilla havet, med en skärgård på cirka 300 öar, är dagens ledande nation känd över hela världen för sin orörda skönhet och för det stora antalet utlänningar som väljer att flytta varje år. Vi pratar om en verklighet som är mer unik än sällsynt: Fiji! Om du letar efte ...

Karta, prisutveckling och statistik

Närliggande fastigheter

Cod. 39394

Försäljning Åkermark, Fiji, Suva, Suva, Suva

26,012,723.52SEK
Försäljning
Åkermark

40468.600 m²
En dold pärla i Stilla havet - gård med stor underjordisk akvifer till salu i Fiji - 10 tunnland w / 50 år jordbrukshyresavtal kan konverteras ti...
Cod. 27846

Försäljning Åkermark, Fiji, Suva, Suva, Suva

Reserved negotiation
Försäljning
Åkermark

50000 m²
mark till salu
Karta, prisutveckling och statistik
 
 
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB